Добре дошли

ЕВОТУР консулт

Фирма ЕВРОТУР консулт е създадена през 1993 година и е официален вносител на кухненски мивки и смесители BLANCO във Варна. Нашите клиенти са крайни клиенти, дистрибутори, производители и търговци на кухненски мебели в цялата страна.

Кухненски мивки и смесители BLANCO

BLANCO създава кухненски мивки и смесители, внасящи усещане за лекота в кухненския живот.

Кухненски мивки, смесителни батерии и аксесоари BLANCO са спечелили потребители по целия свят със своя модерен и ергономичен дизайн и дълготрайно качество на продукта. Всички компоненти са перфектно интегрирани един с друг: от смесителния кран до мивката и конфигурацията на основния шкаф.

Като такива, кихненските системи BLANCO допринасят значително за устойчиво надграждане на кухненското изживяване в домове по целия свят. Кухненските ни мивки доставят ежедневно удобство и функционалност, когато става въпрос за приготвяне на храна, пиене и почистване.

Създадени преди повече от 90 години, кухненски системи BLANCO са едни от водещите кухненски системи в света. Със своите дъщерни дружества в Европа, Северна Америка и Азия, както и своите търговски партньори, BLANCO има присъствие в повечр от 100 страни по целия свят. Всяка една кухненска система е създадена, за да се съобразява с нуждите на потребителя.

Shop by Category

New In

Best Sellers